Träningsschema – Träningsverkets gruppträningspass

Passa på att hitta just ditt favoritpass. Samtliga vuxenpass har drop-in, allt för att du ska kunna träna när du faktiskt har tid och lust! Du kan läsa mer om alla våra pass på sidan Våra träningsformer.

Vill ditt barn medverka på Träningsverkets barn- och ungdomspass sker anmälan till traningsverket.bou@gmail.com. Skriv vilket pass det gäller samt namn och ålder på ditt barn. Observera att anmälan ej har gått igenom innan du har fått ett svar från vår samordnare om eventuell plats i gruppen. Höstens barn- och ungdomspass startar vecka 34 och anmälan öppnar den 1/8.

Första passet hos oss är alltid gratis, så vill du prova på något pass är det bara att komma förbi. Undrar du något finns våra fantastiska värdar och instruktörer på plats före och/eller efter passet för mer information.

Alla Träningsverkets instruktörer för vuxenpassen samt huvudledare för barnpassen har adekvat utbildning för det de instruerar, så har du träningsrelaterade frågor – vänd dig till dem och de kommer ta hand om dig med varm hand.

Sommarschema 2021

Sommarschema 2021