Barn

Här är du://Barn

Träningsverkets barnpass

Träningsverket erbjuder träning för de allra yngsta; Bamsegympa / Familjegympa för de allra minsta samt truppgymnastik från 6 år. Träningsverkets barnpass är en blandning av gymnastik, dans och lek som vi anpassar efter gruppens sammansättning och behov, en roligt och en utvecklande träning för alla. Våra träningspass för barn förbättrar deras motorik och är en bra grund för all idrottsverksamhet – och ger samtidigt barnen chansen att träffa nya kompisar!

Mer information om passen hittar du nedan. Se vårt schema här under fliken Träningsschema. Undrar du något mer om vår träning är du välkommen att kontakta oss. Vi ses i träningshallarna!

Anmälan

Anmälan till alla våra barnpass sker via e-post till traningsverket.bou@gmail.comAnmälan för Träningsverkets truppgymnastik startar den 1/8, för resterande grupper 1/8 samt med start veckan efter jul för vårens grupper. I mejlet skriver du barnets namn, personnummer samt i vilken grupp denne önskar börja. Om barnet är intresserat av att börja på Träningsverkets truppgymnastik är det ledarna som avgör vilken grupp som är mest lämplig.

Ledare

Alla våra huvudledare har adekvat utbildning för de pass de leder. Då vi till vår glädje har ett stort intresse för gymnastik och dans i Laholm söker vi alltid fler ledare. Är du intresserad av att bli ledare hos oss, skicka gärna ett mejl till traningsverket.bou@gmail.com. Vi erbjuder utbildning, timlön, gratis träning samt en chans att se fantastiska barn utvecklas tillsammans med oss.

Trupp Svart

Trupp Svart

Barnträning, Truppgymnastik, Ungdomsträning