BikeSpin

By Clara Bergenfelz|14 maj, 2018||

BikeSpin är Träningsverkets version av spinning – stärkande och kul gruppträning på cykel. Du tränar kondition och uthållighet på ett maximalt och skonsamt sätt. Genom att växla mellan sittande och stående, olika motstånd och tempo får vi hela tiden nya utmaningar. Musiken hjälper till att hitta den rätta känslan och sporrar dig på vägen fram. Instruktören tar dig sedan med på en cykelresa mellan toppar och dalar, allt för att ge dig den rätta känslan. Spinning på Träningsverkets vis.

Kompletterande pass

Vill du stärka kroppen med funktionella övningar kan du prova på X-Fit. Ett träningspass där kroppens egen tyngd används för att bygga en smidig och hållbar kropp. Läs mer om det här. Vill du istället mjuka upp kroppen finns Bodybalance, ett träningspass som ger dig rörlighet, inre styrka och balans. Läs mer om det här.

Liknande pass

Om du gillar att spinna på ett kort och intensivt sätt erbjuder vi cykelpasset Sprint. Ett 30 minuter långt intervallpass på spinningcykel. Läs mer om det här. Önskar du istället cykla längre tid med snäppet mer återhämtning mellan intervallerna rekommenderar vi RPM. Läs mer om det här.

Kvinnor som tränar BikeSpin, Träningsverkets version av spinning.

BikeSpin

Share this Post: