Bodyattack

By Clara Bergenfelz|14 maj, 2018||

Bodyattack är ett konditionspass som är inspirerat av olika sporter. Sporter som ses inspirerat skapandet av träningspasset är bland annat basket, snowboarding, skridskoåkning med flera. Träningspasset förbättrar, utöver din kondition, även din styrka och uthållighet. Bodyattack är utformat som ett högintensivt intervallpass där atletiska rörelserna används för att bygga upp kroppens stabilitet. Peppande musik, tillsammans med instruktören, driver dig och motiverar alla att fortsätta framåt.

Kompletterande pass

Bodybalance är ett mjukt träningspass med fokus på rörlighet, balans och styrka i ett långsammare tempo, vilket på ett effektivt sätt förbättrar din hållning. Läs mer om det här. Bodypump erbjuder styrketräning med skivstång där alla kroppens muskler får sitt. Läs mer om det här.

Liknande pass

Gillar du träningspass som förbättrar din kondition erbjuder Träningsverket även Grit Cardio. Ett 30 minuter långt intervallpass med fokus på kondition. Läs mer om det här. I samma anda som Bodyattack finns även Medelgympa, ett pass med både kondition, styrka och rörlighet. Läs mer om det här.

Människor som tränar Bodyattack

Träna med Träningsverket

Share this Post: