Bodycombat

By Clara Bergenfelz|14 maj, 2018||

Bodycombat är konditionsträning med tekniker från karate, taekwondo, kickboxning, muay thai och tai chi. Kroppens styrka är även något som förbättras med Bodycombat. Du motiveras att spänna alla dina muskler för att leverera olika slag och kickar. Vi arbetar utan redskap och kickarna och slagen sker i luften, med din inre motståndare som drivkraft. Med hjälp av Träningsverkets instruktörer och drivande musik får du ett träningspass med massor av kraft. En kraft som ger dig energi där du kan leva upp dina kampsportsdrömmar.

Kompletterande pass

Vill du öka upp din rörlighet kan du prova på Sh’Bam, ett danspass som bjuder på en mängd olika dansstilar. Läs mer om det här. Du kan även öva upp kroppens mjukhet i Bodybalance, ett pass baserat på yoga, tai chi och pilates. Läs mer om det här.

Liknande pass

Vill du prova på kickar och slag tillsammans med en faktisk motståndare kan du göra det på vårt träningspass Box. Här använder vi boxningshandskar och mitzar (mjuka kuddar) för att träffa specifika ytor på vår motståndare. Läs mer om det här.

Personer som tränar Bodycombat

Bodycombat

Share this Post: