Bodypump

By Clara Bergenfelz|14 maj, 2018||

Bodypump är ett styrketräningspass som till använder en skivstång och stepup-bräda till hjälp. Bodypump är ett av världens mest utövade träningspass som formar kroppen och gör dig stark snabbt. Låg viktbelastning på stången och många repetitioner ger effektiv träning. Med Bodypump får du snabba resultat eftersom du utmanar alla dina stora muskelgrupper. Hela kroppen får sig en genomgång vilket gör att ingen muskelgrupp glöms bort.

Kompletterande pass

Ett bra komplement till Bodypumps styrketräning är konditionsträning. Träningsverket erbjuder en rad effektiva konditionsträningspass, bland annat Grit Cardio som är ett 30 minuter långt intervallpass. Läs mer om det här. Bodyattack, som är ett intensivt konditionspass inspirerat av rörelser från olika sporter. Läs mer om det här. Eller Sprint, ett intervallpass på cykel. Även det varar i 30 minuter. Läs mer om det här.

Liknande pass

Gillar du styrketräning kan du prova på Challenge som erbjuder styrketräning kombinerat med konditionsövningar. Läs mer om det här. Cxworx är ett pass som stärker dig överkropp och rumpa. Till din hjälp använder du både viktplattor och gummiband. Läs med om det här.

En kvinna som tränar Bodypump, en en viktplatta uppsträckt snett bak över huvudet, tränandes triceps

Bodypump

Share this Post: