Bodystep

By Clara Bergenfelz|14 maj, 2018||

Bodystep är ett stepup-träningspass som förbättrar din koordination och ger energi. Med hjälp av en höj- och sänkbar stepup-bräda utförs enkla steg på, över och runt brädan. Bodysteps upplägg, med en mix av kondition, rörelseträning och styrka, hjälper till att tona och forma kroppen. Bodystep finns i två olika varianter, en klassisk med mer fokus på stepup-rörelser och en lite mer atletisk. Instruktören väljer utefter deltagarna vilken version som körs för dagen.

Kompletterande pass

För att väga upp mot Bodysteps koordination kan du prova på X-Fit, ett styrkepass där endast kroppens egen vikt används som motstånd. Läs mer om det här. Cxworx är ett pass som fokuserar på bålstabilitet och ger styrka år överkroppen och rumpan, vilket förbättrar hållningen. Läs mer om det här.

Liknande pass

Gillar du Bodysteps förmåga att förbättra koordinationen kan du även prova vårt danspass Sh’Bam. Läs mer om det här. Gillar du istället att träna upp din kondition på liknande vid som Bodystep kan du prova på Bodyattack, som även det använder atletiska rörelser för att bygga upp kroppens kondition och styrka. Läs mer om det här. Även Medelgympa bjuder på kondition med hjälp av olika stegkombinationer. Läs mer om det här.

Personer som tränar Bodystep. De kliver upp och ner på en varsin stepup-bräda.

Bodystep

Share this Post: