Challenge

By Clara Bergenfelz|14 maj, 2018||

Challenge är ett cirkelträningspass där hela kroppen används. Träningspasset bjuder på både konditions-, styrke-, och balansträning i en härlig mix. Hela kroppen körs igenom med hjälp av olika övningar med en kort paus emellan. Antal övningar styrs av antalet medverkande deltagare. Till hjälp under passets gång används viktstänger, gummiband och stepup-brädor. Allt för att utmana dig själv och dina träningsmål.

Kompletterande pass

Om du önskar sänka tempot efter cirkelträningspasset finns Bodybalance. Ett pass med fokus på balas, andning och rörlighet. Läs mer om det här. Vill du öka din rörlighet kan istället ett danspass erbjuda dig detta. Prova Sh’Bam, som är ett pass med en mix av olika dansstilar. Läs mer om det här.

Liknande pass

Vill du prova på ett liknande pass kan X-Fit erbjuda dig samma känsla som Challenge, där funktionella övningar mixas för att förbättra både kondition och styrka. Läs mer om det här. Vill du ha ännu mer styrka kan du prova på Bodypump, ett styrketräningspass med viktstång. Läs mer om det här.

Kvinnor som tränar Challenge, de står på stepup-brädor med viktplattor lyfta övanför huvudet.

Challenge

Share this Post: