Cxworx

By Clara Bergenfelz|14 maj, 2018||

Cxworx är ett effektivt träningspass som fokuserar på att stärka mage, rygg och rumpa. Träningspasset varar i 30 minuter och gör på ett effektivt sätt att du stärker upp din core – kärnan i kroppen. Cxworx stramar med hjälp av sina utformade rörelser åt och tonar musklernas kärna. Detta träningspass förbättrar din hållning, styrka, balans och rörlighet, vilket kan förebygga skador eller ryggbesvär. Genom kraftfull träning för mage, rygg och rumpa kommer detta program få dig att känna dig stark och välmående.

Kompletterande pass

För att väga upp den styrka du får i Cxworx kan ett konditionspass vara bra. Gillar du våra 30-minutersprogram så finns Grit Cardio. Ett intervallpass med fokus på kondition. Läs mer om det här. Vill du öka din rörlighet så kan du även prova Sh’Bam, ett danspass som bjuder på en mängd olika dansstilar. Läs mer om det här.

Liknande pass

Cxworx stora styrka är att förbättra din hållning och kroppens kärna på ett skonsamt sätt. På liknande vis arbetar vi i Bodybalance, där en mix av yoga, tai chi och pilates stärker upp kroppen, inifrån och ut. Läs mer om det här. Ytterligare skonsamt pass som förbättrar din hållning är Lätt & Lagom, ett hoppfritt gympapass i ett lite långsammare tempo. Läs mer om det här.

Två kvinnor som tränar Cxworx med gummiband. De har ett sträckt ben och ett böjt medan de drar i gummibanden som sitter fast under deras ena fot

Cxworx

Share this Post: