Les Mills Tone

LES MILLS TONE™ ger dig den optimala blandningen av styrka, kondition och bålträning, en komplett träning på 45 minuter. Den utmanande blandningen av utfall, knäböj, funktionell träning och övningar med gummiband hjälper dig att höja pulsen och ta din träning till nästa nivå. LES MILLS TONE™ har ett brett utbud av alternativ som tillgodoser alla träningsnivåer, vilket gör att du kan mäta dina framsteg och känna att du lyckas. LES MILLS TONE™ hjälper dig att förbruka energi, bygga upp din kondition och styrka, samtidigt som du förbättrar din energinivå, flexibilitet, balans, smidighet och bålstyrka.

Kompletterande pass

Bodypump är styrketräning med skivstång där alla kroppens muskler gås igenom. Challenge erbjuder en mix av styrkeövningar och kondition i form av cirkelträning. Läs mer om det här. Vill du bättra på flåset finns RPM, ett intervallpass på cykel. Läs mer om det här.

Liknande pass

Gillar du den inre fysiska styrkan kanBodybalance erbjuda något liknande. Ett 60 minuter långt pass som fokuserar på kroppens kärna. Läs mer om det här.

Share this Post