Medelgympa

By Clara Bergenfelz|14 maj, 2018||

Medelgympa är ett gympapass i klassisk stil där endast kroppen är vårt redskap. Kondition och styrka blandas med rörelse- och balansövningar vilket gör att hela kroppen får sitt. Kärnan i kroppen stärks med hjälp av olika övningar för mage, rygg och rumpa, vilket hjälper dig till en bättre hållning. Instruktören och musiken är peppande vilket får dig att kämpa hela vägen. Medelgympa är ett funktionellt gympapass som bjuder dig på gamla klassiker och nya favoriter.

Kompletterande pass

Vill du öka styrkan än mer kan Bodypump vara något för dig. Ett styrketräningspass med viktstång där hela kroppen används. Läs mer om det här. Vill du istället öka konditionen på ett skonsamt sätt kan du prova på BikeSpin, ett spinningpass där du själv bestämmer motståndet. Läs mer om det här.

Liknande pass

Vill du gympa på ett liknande pass men i ett lite lägre tempo kan du testa gympapasset Lätt & Lagom. Här gympar vi i ett lite lägre tempo med hoppfria övningar. Läs mer om det här. Vill du istället ha samma känsla som Medelgympa men i ett högre tempo kan du prova på Bodyattack. Det är ett träningspass där konditionen och styrkan ökar med hjälp av sportinspirerade övningar. Läs mer om det här.

Kvinnor som tränar Medelgympa

Medelgympa

Share this Post: