RPM

By Clara Bergenfelz|14 maj, 2018||

RPM är ett intervallbaserat spinningpass där du cyklar till rytmerna av kraftfull musik. Du växlar mellan korta intervaller av explosiv intensitet och aktiv återhämtning. Spinning i form av RPM är träning där du blir starkare, snabbare, uthålligare och du kommer garanterat att svettas och bränna kalorier. Bra spinningpass för dig som vill ha lite extra motstånd och snabbt förbättra konditionen.

Kompletterande pass

Vill du komplettera konditionsträningen från RPM med styrketräning erbjuder vi ett par olika alternativ. Bodypump är ett skivstångsbaserat pass där alla kroppens muskler gås igenom. Läs mer om det här. Vill du istället fokusera på att mjuka upp kroppen kan du prova på Bodybalance, som är ett pass med fokus på rörlighet, balans och inre styrka. Läs mer om det här.

Liknande pass

Vill du träna ännu mer spinning har Träningsverket både kortare och längre varianter. Sprint är ett intensivt intervallpass på 30 minuter. Läs mer om det här. Om du istället vill fokusera på att cykla längre och bygga upp uthålligheten finns BikeSpin, ett spinningpass med både toppar och dalar. Läs mer om det här.

 

Personer som tränar RPM, ett spinningpass. Kvinnan främst i bild ler stort.

RPM

Share this Post: