Sh’Bam

By Clara Bergenfelz|14 maj, 2018||

Sh’bam är ett roligt danspass för alla – ingen erfarenhet krävs. Det enda som behövs är en lekfull attityd och ett leende. Sh’Bam bjuder in dig till dansfest med enkla steg till modern musik och remixade favoriter. Ett perfekt sätt att komma i form utan att det känns som träning. Du övar upp din koordination, kondition och rörelseförmåga. Dansa, svettas och ha kul tillsammans med den peppande instruktören. På Sh’Bam är alla dansare och varje träningspass känns som fredagskväll på dansgolvet.

Kompletterande pass

Vill du öva upp din styrka på ett skonsamt sätt kan Cxworx vara något för dig. Ett 30 minuter långt träningspass som stärker kroppens kärna. Läs mer om det här. Vill du istället köra styrketräning med viktstång finns Bodypump, där hela kroppen får sitt. Läs mer om det här. Behöver du istället mer benstyrka för att orka dansa längre, prova på något av våra spinningpass. Läs mer om det här.

Liknande pass

Gillar du rörelsebaserad träning finns Bodystep, där olika steg kombineras över en stepup-bräda. Förbättrar både din kondition och koordination. Läs mer om det här. Vill du öka på känslan av smidighet kan du prova Bodybalance, ett pass med fokus på rörlighet, balans och inre styrka. Läs mer om det här.

Tre personer som dansar träningspasset Sh'Bam

Sh’Bam

Share this Post: